İBB 36. Spor Şöleni'ne Arnavutköy Belediyesi Damga Vurdu

36. İBB Birimler ve Belediyeler Arası Spor Şöleni’nde Arnavutköy Belediyesi 23 personel ile katılım sağladı. Futbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında müsabakalara katılan Arnavutköy Belediyesi önemli başarılara imza attı.

"Yüzme Antrenörlerimiz Kürsüde"

Cebeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen yüzme yarışmalarında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personellerinden Ulaş ERSOY 20-29 yaş serbest stil erkekler kategorisinde 1.06’lık derecesiyle şampiyon olurken, Ayça VARLIK 100 metre serbest stil kadınlar kategorisinde 1.22’lik derecesiyle ikincilik elde etti.

"Penaltılardaki Şanssızlık Devam Etti"

Futbol branşında oynadığı 3 müsabakadan galip ayrılan Arnavutköy Belediyesi 9 puan ile grubu lider bitirerek bir üst tura çıktı. 2.turda Otobüs A.ş ile oynanan karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan ekibimiz 3. turda İsttelekom A.Ş karşısında rahat bir oyun sergileyerek 12-3’lük skor ile adını çeyrek finale yazdırdı.

2017 yılında gerçekleştirilen 35. Spor şöleninde 96 birim arasından finale kalan ve penaltılar ile ikincilik elde eden Arnavutköy Belediyesi, bu sene gerçekleştirilen 36. Spor şöleninde çeyrek final müsabakasında karşılaştığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na karşı da aynı talihsizliği yaşadı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılar sonucunda 12-11 sahadan yenik ayrılan Arnavutköy Belediyesi son iki sezondur elde ettiği başarılar ile futbol branşında turnuvanın en önemli takımları arasında gösteriliyor.

"İlk Kez Katılım Sağlanan Voleybol’da Önemli Başarı"

24 birimin katılım sağladığı Voleybol branşında oldukça zor bir grupta mücadele eden Arnavutköy Belediyesi ilk karşılaşmada 2-0 yenildiği İtfaiye ile başa baş mücadele etti. İkinci karşılaşmasında Güvenlik Müdürlüğüne aynı skorla boyun eğen ekibimiz daha sonra oynadığı Akıllı Şehir Müdürlüğü, İsttelekom A.Ş ve Kartal Belediyesi maçlarını kazanarak grubunu 3.’lükle tamamladı. Bir üst turda kendi grubunu ikinci bitiren İBB Zabıta Daire Başkanlığı ile eşleşen Arnavutköy Belediyesi bu karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Çeyrek finalde aynı gruptaki ekiplerden Güvenlik Müdürlüğü ile karşılaşan Arnavutköy Belediyesi rakibin Voleybol 1.lig geçmişine sahip oyuncularını durdurmakta zorlandı. Oldukça çekişmeli geçen setlerin sonunda 26-24 ve 25-22’lik sonuçlarla 2-0 yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda etti.