Düzce Karşısında 3 Puan 3 Golle Geldi

2.Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyersporu 4-3 yenen Arnavutköy Belediye Spor'umuz ev sahibi olaak çıktığı karşılaşmada Düzcespor'u 3-0 ile uğurladı. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ilgi büyüktü. İlk dakikadan itibaren oyunun hakimi olan takımımız 14.dakikada penaltıdan Cerem Talha Dinçer ile öne geçti 1-0. Ömer Faruk Ermeç 33.dakikada ekibimizi 2-0 öne geçiren golü kaydederken ilk yarı bu skorla bitti. 2.yarının başında 52.dakikada Atalay Yıldırım ile bir gol daha bulan Arnavutköy Belediye Spor zor geçmesini beklediği karşılaşmadan rahat bir galibiyet ile ayrıldı. 2 hafta üst üste galibiyet alan ekibimiz haftaya Aksaray deplasmanında galibiyet arayacak.