Vefa Stadı'nda 3 Puan Hasretine Son Veremedik

Vefa Stadı'nda Bölgesel Lig tarihimizden bu yana süren galibiyet hasretimiz sürüyor. 1 Ekim'de oynanan 2.Lig Beyaz Grup karşılaşmasında İnegölspor'u konuk eden Arnavutköy Belediye Spor'umuz sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puan ile kapadı. Bugüne dek Vefa Stadı'nda oynadığı 3 karşılaşmadan Halide Edip Adıvar ile Bölgesel Lig 3.lige yükselme karşılaşmasında 3-3 kalarak penaltılarda elenen, 3.lig Türkiye kupası'nda Esenler Erok ile 120 dakikası aynı skorlar biten ve penaltılarda kupaya veda eden takımımız, bu sezon oynadığı Tarsus İdman Yurdu maçından da 90.dakikada yediği golle mağlup ayrılmıştı.  İnegöl Spor karşısında yenik duruma düşen takımımız Tolga Şahin ile 57.dakikada beraberlik golünü buldu. Galibiyet golü arayışlarından sonuç alamayan ekibimiz sahadan beraberlikle ayrılarak galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Hafta içinde Erzincan24 takımına konuk olacak Arnavutköy Belediye Spor'umuz Hafta sonunda ise sahasında Menemenspor'u ağırlayacak.