Ziraat Türkiye Kupası'nda Deplasmanda Süper Lig Ekibi Sivasspor'a Elendik

Arnavutköy Belediye Spor'umuz Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Süper Lig ekibi Sivasspor'a 4 Eylül Stadı'nda 2-1 yenilerek kupaya 4. turda veda etti. Mücadeleye her iki takım da as oyuncularını dinlendirerek çıktı. 19. dakikada yanlış hakem kararı ile Sivasspor penaltı kazanırken topun başına geçen Hakan Arslan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Sivasspor 2.golü de yabancı oyuncusu Ahmed Musa'nın ayağından 25.dakikada buldu ve skoru 2-0'a getirdi. Ekibimiz Harun Özcan ile 44.dakikada bir gol buldu ve devre arasına 2-1'lik sonuçla girildi. İkinci yarının başında Harun karşı karşıya kaldğı pozisyonda kaleci Erhan'ı geçemedi. İkinci yarı boyunca beraberlik golünü arayan takımımız iyi oyunu ile Sivasspor karşısında topa hakim olan taraf oldu ve rakip kalede tehlikeler yarattı. Güçlü rakibi karşısında aradığı golü bulamayan Arnavutköy Belediye Spor'umuz Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda veda etmiş oldu.