Türkiye Kupasında Yola Devam Ediyoruz

TFF 3.lig 1.Grupta liderlikte yer alan Arnavutköy Belediye Spor aynı grupta yer aldığı Elazığspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Ekibimiz, Teknik Direktör Nihat Balan’ın gençlere şans verdiği Elazığspor deplasmanından Halil Çelik’in attığı gol ile 1-0 galip ayrıldı ve 3.tura yükseldi.

Karşılaşmaya as oyuncularını İstanbul’da bırakan ekibimizde bu karşılaşmada şans bulan genç oyuncular iyi bir sınav verdi. A spor’dan canlı yayınlanan karşılaşmada takımımız Ömer Faruk’un harika asistinde Halil Çelik’in 41.dakikada kaydettiği şık gol ile ilk yarı soyunma odasına 1-0 önde girdi.  Utku Burak Kunduzcu ve Ömer Faruk Yılmaz’ın etkili oynadığı defans hattımız karşılaşma boyu hata yapmazken kaleci Emirhan kalesinde güven verdi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar ile geçilirken karşılaşmada başka gol olmadı. Bu skorla Elazığspor’u kupanın dışına iten Arnavutköy Belediye Spor karşılaşma sonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda 3.tura yükselmenin mutluluğunu yaşadı.